Cool Bastards

00 00 00 00

Cool Bastards

Ga met een knal het nieuwe jaar in met de Cool Bastards van China Red! Deze single shot mortier heeft een keiharde knal. dB Vuurwerk is al meer dan 70 jaar dé vuurwerkspecialist van het Groene Hart. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot de grootste vuurwerkleverancier van de omgeving. Elk jaar openen wij onze gezellige showroom waar u al het vuurwerk inclusief de Cool Bastards, in het echt kunt zien.

Cool Bastards Ter Aar van het uitstekende vuurwerkmerk China Red

De Cool Bastards zijn de single shot mortieren van het Chinese merk China Red. Zij zijn in korte tijd uitgegroeid tot een van de populairste merken in vuuwerkland. Jaarlijks brengt China Red nieuwe producten op de markt en blijven zij innoveren op het gebied van vuurwerk. Het beste van alles is dat het vuurwerk wordt geïmporteerd vanuit China, waardoor wij u de beste kwaliteit Cool Bastards kunnen bieden tegen de scherpste prijs!

Bestel Cool Bastards Ter Aar via onze webshop!

In onze webshop kunt u eenvoudig Cool Bastards bestellen! Deze komen in voordeelverpakkingen van maar liefst 100 stuks. U gaat gegarandeerd knallend het jaar uit! Heeft u vragen over de Cool Bastards of over een van de andere producten die wij leveren? Bel dan naar 0172-602203. Een van onze vuurwerkspecialisten beantwoordt al uw vragen! Kijk ook eens bij de aanbiedingen en acties op onze website voor nóg meer vuurwerkvoordeel!

KIES JE VUURWERK

Ga je voor knal of siervuurwerk dit jaar? Bekijk ons assortiment en bestel op onze website of in onze showroom

BETAAL JE VUURWERK

Heb jij betaald? Mooi! Dan krijg jij van ons je reserveringsbewijs opgestuurd. (Tip: Bestel voor 25 december en ontvang 20% gratis vuurwerk)

VUURWERK OPHALEN

Dat mag op 29, 30 en 31 december. En dan natuurlijk wel wachten tot 31 december met afsteken!

ASSORTIMENT

HET WAS KNALLEN!

Wij zijn al weer druk bezig. Nog even geduld. Binnenkort is deze website volledig up-to-date voor het mooiste vuurwerk van 2023 

En wil je meer vuur in je werk?