Over ons

Specialist in buitenplezier!

Vuurwerk is ook buitenplezier! Daarom verkopen wij al meer dan 75 jaar het mooiste vuurwerk om het nieuwe jaar in te knallen. Hierdoor zijn wij ondertussen uitgegroeid tot de grootste vuurwerkwinkel voor particulieren in het groene hart. En daar zijn wij trots op! Wij verwelkomen je graag in onze showroom in Ter Aar of op onze webshop.

TROTSE MEDE-OPRICHTER VAN CHINA RED

Top klasse vuurwerk met spectaculaire effecten is wat wij onze klanten willen aanbieden. De hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs! Om dit te kunnen doen, hebben wij in 2010 besloten om, samen met de grootste vuurwerkhandelaren van Nederland, zelf vuurwerk te importeren.

De China Red lijn is door specialisten geselecteerd voor de Nederlandse markt en is alleen maar te verkrijgen bij een aantal geselecteerde vuurwerkwinkels. Kijk snel in de webshop en ontdek de kracht van China Red!

KRAAK DE KLUIS

𝗗𝗘 𝗞𝗟𝗨𝗜𝗦 – Ken je het gevoel, dat je na lang wachten eindelijk weer je vuurwerk mag ophalen? Een sfeervol, maar spannend moment. Tijdens de laatste dagen van het jaar 2022 wordt de spanning namelijk goed opgevoerd.. Mensen uit de wijde omgeving komen bij ons in Ter Aar hun vuurwerk ophalen. Hét moment waar we allemaal naar hebben uitgekeken; en dit jaar met nóg meer spektakel dan jullie van ons gewend zijn. Hoe zit het met de spanning? Er wordt voor meer dan 4000 euro aan vuurwerk weggegeven.. Kraak jij de code..?

Belangrijkste voorwaarden 2022

Je bent altijd welkom om onze winkel binnen te lopen om onze vuurwerkcollectie van dit jaar te bekijken. Maar dit kan natuurlijk ook via onze webshop. Vuurwerk kunnen wij alleen meegeven als je 16 jaar of ouder bent. Bij twijfel kunnen wij om je ID-kaart vragen. Per persoon die 16 jaar of ouder is mag er wettelijk maar een max. van 20 kg mee worden genomen.

Bestel en betaal jij voor 25-12-2022? Dan krijg je 20% extra gratis vuurwerk bij je bestelling! De minimale bestelwaarde tijdens de voorverkoop is €35,-. Het vuurwerk zelf kan je afhalen op 29, 30 en 31 december 2022 in onze winkel!

Alle voorwaarden lezen? Klik op onderstaande knop

3D-TOUR

Neem alvast een (online) kijkje in onze winkel!

WIJ GAAN WEER KNALLEND 2023 IN
Na 2 jaar mogen we eindelijk weer vuurwerk afsteken! Wat een feest! Team Den Bleker staat dit jaar voor jou klaar om te zorgen dat jij 2023 weer knallend in kan gaan! Dit jaar komen we éxtra hard terug met de leukste acties, de beste kortingen en het mooiste vuurwerk!
GROOTSTE VUURWERKWINKEL VAN HET GROENE HART
Al meer dan 75 jaar verkopen wij vuurwerk om te zorgen dat je knallend het nieuwe jaar in kan gaan. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij de grootste vuurwerkwinkel in het Groene Hart zijn!
KRAAK DE KLUIS!
Kraak jij de kluis en neem jij een gigantisch vuurwerk pakket mee naar huis? Bij elke bestelling die vóór 23/12 is geplaatst en boven de €50 euro is, krijg jij een code. Probeer deze code bij elke kluis in onze winkel en wie weet gaat de kluisdeur bij jouw code open...
AFHAALDAGEN VUURWERK
Op 29, 30 en 31 december ben je van harte welkom in onze winkel in ter aar om jouw bestelling af te halen van 8:30 - 18:00. Tot dan! ADRES: Korteraarseweg 150-152 2461 GP Ter Aar
MEDE-OPRICHTER VAN RED CHINA
Wij zijn een trotste mede-oprichter van Red China. Samen met de grootste vuurwerkhandelaren in Nederland importeren wij ons eigen vuurwerk. Hierdoor leveren wij betere kwaliteit vuurwerk voor een scherpere prijs!

Onze merken en partners

HET WAS KNALLEN!

Wij zijn al weer druk bezig. Nog even geduld. Binnenkort is deze website volledig up-to-date voor het mooiste vuurwerk van 2023 

En wil je meer vuur in je werk?