den bleker buitenplezier 100 jaar jubileum logo

OVER ONS DEN BLEKER VUURWERK

Specialist in buitenplezier!

Vuurwerk is ook buitenplezier! Daarom verkopen wij al meer dan 75 jaar het mooiste vuurwerk om het nieuwe jaar in te knallen. Hierdoor zijn wij ondertussen uitgegroeid tot de grootste vuurwerkwinkel voor particulieren in het groene hart. En daar zijn wij trots op! Wij verwelkomen je graag in onze showroom in Ter Aar of op onze webshop.

MEDE-OPRICHTER VAN CHINA RED

Top klasse vuurwerk met spectaculaire effecten is wat wij onze klanten willen aanbieden. De hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs! Om dit te kunnen doen, hebben wij in 2010 besloten om, samen met de grootste vuurwerkhandelaren van Nederland, zelf vuurwerk te importeren.

De China Red lijn is door specialisten geselecteerd voor de Nederlandse markt en is alleen maar te verkrijgen bij een aantal geselecteerde vuurwerkwinkels. Kijk snel in de webshop en ontdek de kracht van China Red!

Belangrijkste voorwaarden 2023

Je bent altijd welkom om onze winkel binnen te lopen om onze vuurwerkcollectie van dit jaar te bekijken. Maar dit kan natuurlijk ook via onze webshop. Vuurwerk kunnen wij alleen meegeven als je 16 jaar of ouder bent. Bij twijfel kunnen wij om je ID-kaart vragen. Per persoon die 16 jaar of ouder is mag er wettelijk maar een max. van 20 kg mee worden genomen.

Bestel en betaal jij tot en met 24 december? Dan krijg je 20% extra gratis vuurwerk bij je bestelling! De minimale bestelwaarde tijdens de voorverkoop is €25,-. Het vuurwerk zelf kan je afhalen op 28, 29 en 30 december 2023 in onze winkel!

Alle voorwaarden lezen? Klik op onderstaande knop

3D-TOUR

Neem alvast een (online) kijkje in onze winkel!

Onze merken en partners

KNALLEND HET NIEUWE JAAR IN