shocks vuurwerk Bestellen

00 00 00 00

Shocks vuurwerk bestellen

Shocks vuurwerk van de hoogste kwaliteit kunt u bij dB Vuurwerk Ter Aar eenvoudig bestellen! Wij zijn al jaren de vuurwerkspecialist in het Groene Hart. Wij zijn begonnen in 1934 en zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste vuurwerkleveranciers van de regio. Bij ons kunt u allerlei verschillende soorten vuurwerk bestellen, zoals shocks, rotjes, pijlen en potten.

Shock vuurwerk bestellen: gegarandeerd op tijd in huis

Shock vuurwerk is een uniek soort vuurwerk. Shocks zijn een type vuurwerk dat u op de grond zet waarbij een bal van kruit omhoog schiet en in de lucht uit elkaar klapt. De naam ‘shock’ geeft al aan dat u een harde knal kunt verwachten bij dit soort vuurwerk. Wanneer u shock vuurwerk gaat bestellen, wilt u er zeker van zijn dat u deze met oud en nieuw kunt afsteken. Wanneer u uw bestelling plaatst bij dB Vuurwerk doen wij er alles aan om uw shock vuurwerk op 28 tot en met 30 december te leveren. U kunt deze dan op komen halen in onze winkel in Ter Aar.

Met een knal het nieuwe jaar in!

Ga knallend het nieuwe jaar in met shocks vuurwerk dat u eenvoudig kunt bestellen via onze webshop. Ziet u het vuurwerk liever eerst in het echt? Kom dan langs in onze gezellige showroom in Ter Aar waar wij al het vuurwerk uit onze collectie tentoonstellen. Heeft u verder nog vragen over de producten die wij leveren of over onze manier van werken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0172-602203.

Voorverkoop actie!

Ook in vuurwerk!

Speciaal voor de vroege vogels hebben wij een knaller van een actie! Bestel en betaal jij voor 25-12-2022? Dan krijg je 20% extra gratis vuurwerk naar keuze bij je bestelling! Daarnaast hebben bepaalde artikelen een speciale voorverkoop prijs die nog meer korting geven op de huidige actieprijs!! Dubbel feest!

Klik op de knop voor de voorwaarden van deze actie

HET WAS KNALLEN!

Wij zijn al weer druk bezig. Nog even geduld. Binnenkort is deze website volledig up-to-date voor het mooiste vuurwerk van 2023 

En wil je meer vuur in je werk?