rotjes bestellen

00 00 00 00

Rotjes bestellen

Rotjes zijn het populairste stukje vuurwerk in Nederland dat u gemakkelijk online bestelt. dB Vuurwerk Ter Aar heeft een groot aanbod vuurwerk en rotjes zijn daarin natuurlijk goed vertegenwoordigd. Rotjes steek je aan waarna het met een harde knal uit elkaar spat.

Een goede keuze wanneer u rotjes gaat bestellen

In de afgelopen jaren is dB Vuurwerk uitgegroeid tot een van de grootste vuurwerkleveranciers in het Groene Hart. Met een eigen showroom en deskundig personeel kunnen wij u op onze unieke wijze voorzien van al het vuurwerk dat u maar wenst. Rotjes zijn daarin het meest populaire artikel dat de meeste mensen bestellen. Een groot voordeel van rotjes is dat ze goedkoop zijn en dat ze in minimaal 100 stuks per slof worden verkocht. Hierdoor heeft u veel plezier, voor weinig geld!

Meer informatie nodig of direct bestellen? Bel ons!

Bel 0172-602203 voor meer informatie over de rotjes die wij leveren. Ook kunt u op dit nummer terecht om direct rotjes te bestellen. Liever online bestellen? Geen probleem! Ga naar onze webshop, kies uw favoriete vuurwerk uit en betaal direct online! U kunt uw vuurwerk daarna ophalen in onze winkel op 28 tot en met 30 december. Door rotjes vooraf te bestellen bent u ervan verzekerd dat u ze met oud en nieuw ook echt in huis heeft.

Belangrijkste voorwaarden 2022

Je bent altijd welkom om onze winkel binnen te lopen om onze vuurwerkcollectie van dit jaar te bekijken. Maar dit kan natuurlijk ook via onze webshop. Vuurwerk kunnen wij alleen meegeven als je 16 jaar of ouder bent. Bij twijfel kunnen wij om je ID-kaart vragen. Per persoon die 16 jaar of ouder is mag er wettelijk maar een max. van 20 kg mee worden genomen.

Bestel en betaal jij voor 25-12-2022? Dan krijg je 20% extra gratis vuurwerk bij je bestelling! De minimale bestelwaarde tijdens de voorverkoop is €25,-. Het vuurwerk zelf kan je afhalen op 29, 30 en 31 december 2022 in onze winkel!

Alle voorwaarden lezen? Klik op onderstaande knop

HET WAS KNALLEN!

Wij zijn al weer druk bezig. Nog even geduld. Binnenkort is deze website volledig up-to-date voor het mooiste vuurwerk van 2023 

En wil je meer vuur in je werk?