den bleker buitenplezier 100 jaar jubileum logo

ROTJES BESTELLEN

24 november 2016

Rotjes bestellen

Rotjes zijn het populairste stukje vuurwerk in Nederland dat u gemakkelijk online bestelt. dB Vuurwerk Ter Aar heeft een groot aanbod vuurwerk en rotjes zijn daarin natuurlijk goed vertegenwoordigd. Rotjes steek je aan waarna het met een harde knal uit elkaar spat.

Een goede keuze wanneer u rotjes gaat bestellen

In de afgelopen jaren is dB Vuurwerk uitgegroeid tot een van de grootste vuurwerkleveranciers in het Groene Hart. Met een eigen showroom en deskundig personeel kunnen wij u op onze unieke wijze voorzien van al het vuurwerk dat u maar wenst. Rotjes zijn daarin het meest populaire artikel dat de meeste mensen bestellen. Een groot voordeel van rotjes is dat ze goedkoop zijn en dat ze in minimaal 100 stuks per slof worden verkocht. Hierdoor heeft u veel plezier, voor weinig geld!

Meer informatie nodig of direct bestellen? Bel ons!

Bel 0172-602203 voor meer informatie over de rotjes die wij leveren. Ook kunt u op dit nummer terecht om direct rotjes te bestellen. Liever online bestellen? Geen probleem! Ga naar onze webshop, kies uw favoriete vuurwerk uit en betaal direct online! U kunt uw vuurwerk daarna ophalen in onze winkel op 28 tot en met 30 december. Door rotjes vooraf te bestellen bent u ervan verzekerd dat u ze met oud en nieuw ook echt in huis heeft.

KNALLEND HET NIEUWE JAAR IN