vuurwerk zuid-holland

00 00 00 00

Vuurwerk Zuid-Holland

Een ruim assortiment vuurwerk vindt u bij dB Vuurwerk in Zuid-Holland. Wij zijn al jaren leverancier van het beste vuurwerk in het Groene Hart in Ter Aar. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste vuurwerkleveranciers van de regio. Hierdoor hebben wij de nodige kennis en ervaring in huis om u zo goed mogelijk te adviseren op het gebied van vuurwerk.

Bestel uw vuurwerk bij de vuurwerkspecialist van Ter Aar

Met een ruim assortiment aan vuurwerk voorzien wij de inwoners van Zuid-Holland al jaren van vuurwerk van hoge kwaliteit. Zo zijn wij onder andere leverancier van het ongekend populaire merk China Red wat hoge kwaliteit vuurwerk levert tegen een betaalbare prijs. Daarnaast vindt u in ons assortiment onder meer:

  • Romeinse kaarsen;
  • Cakes;
  • Vuurwerkpakketten;
  • Kanonslagen.

Wij raden u aan om uw vuurwerk van tevoren te bestellen via onze winkel in Ter Aar, Zuid-Holland of via onze webshop. Hierdoor bent u er zeker van dat uw vuurwerk beschikbaar is wanneer u dit komt ophalen op 28 tot en met 30 december.

Bestel vandaag nog uw vuurwerk bij dB Vuurwerk in Ter Aar!

Heeft u al zin gekregen om vuurwerk af te steken? Neem een kijkje in ons assortiment op onze website of kijk in onze folder. Ook voor de beste vuurwerkaanbiedingen kunt u op onze website terecht. Heeft u nog vragen of wilt u telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze winkel via het nummer 0172-602203.

KIES JE VUURWERK

Ga je voor knal of siervuurwerk dit jaar? Bekijk ons assortiment en bestel op onze website of in onze showroom

BETAAL JE VUURWERK

Heb jij betaald? Mooi! Dan krijg jij van ons je reserveringsbewijs opgestuurd. (Tip: Bestel voor 25 december en ontvang 20% gratis vuurwerk)

VUURWERK OPHALEN

Dat mag op 29, 30 en 31 december. En dan natuurlijk wel wachten tot 31 december met afsteken!

WIJ GAAN WEER KNALLEND 2023 IN
Na 2 jaar mogen we eindelijk weer vuurwerk afsteken! Wat een feest! Team Den Bleker staat dit jaar voor jou klaar om te zorgen dat jij 2023 weer knallend in kan gaan! Dit jaar komen we éxtra hard terug met de leukste acties, de beste kortingen en het mooiste vuurwerk!
GROOTSTE VUURWERKWINKEL VAN HET GROENE HART
Al meer dan 75 jaar verkopen wij vuurwerk om te zorgen dat je knallend het nieuwe jaar in kan gaan. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij de grootste vuurwerkwinkel in het Groene Hart zijn!
KRAAK DE KLUIS!
Kraak jij de kluis en neem jij een gigantisch vuurwerk pakket mee naar huis? Bij elke bestelling die vóór 23/12 is geplaatst en boven de €50 euro is, krijg jij een code. Probeer deze code bij elke kluis in onze winkel en wie weet gaat de kluisdeur bij jouw code open...
AFHAALDAGEN VUURWERK
Op 29, 30 en 31 december ben je van harte welkom in onze winkel in ter aar om jouw bestelling af te halen van 8:30 - 18:00. Tot dan! ADRES: Korteraarseweg 150-152 2461 GP Ter Aar
MEDE-OPRICHTER VAN RED CHINA
Wij zijn een trotste mede-oprichter van Red China. Samen met de grootste vuurwerkhandelaren in Nederland importeren wij ons eigen vuurwerk. Hierdoor leveren wij betere kwaliteit vuurwerk voor een scherpere prijs!

HET WAS KNALLEN!

Wij zijn al weer druk bezig. Nog even geduld. Binnenkort is deze website volledig up-to-date voor het mooiste vuurwerk van 2023 

En wil je meer vuur in je werk?