Flowerbed vuurwerk

00 00 00 00

Flowerbed vuurwerk

Wilt u uw eigen flowerbed van vuurwerk creëren? Dan bent u bij dB Vuurwerk Ter Aar aan het juiste adres! Wij verkopen de mooiste potten om een spectaculaire vuurwerkshow neer te zetten! Al meer dan 70 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van vuurwerk in de omgeving van Ter Aar.

Het mooiste flowerbed vuurwerk in het Groene Hart

In onze showroom en webshop vindt u een ruim assortiment aan vuurwerk dat geschikt is om een flowerbed van te maken. Een flowerbed is een aaneenschakeling van verschillende vuurwerkpotten. Deze potten zijn maximaal 500 gram, meer is namelijk niet toegestaan in Nederland, die eenvoudig aan elkaar te koppelen zijn. Hierdoor ontstaat een spectaculaire vuurwerkshow die geheel zelf samen te stellen is! dB Vuurwerk is al jaren de grootste leverancier van vuurwerk van het Groene Hart!

Kom langs in onze showroom in Ter Aar of bestel online!

In onze gezellige showroom bent u van harte welkom om al het vuurwerk dat wij aanbieden te bekijken. U bestelt het vuurwerk voor een flowerbed ook eenvoudig via onze webshop. U kunt uw bestelling na het bestellen ophalen in onze winkel op 28 tot en met 30 december. Door vooraf te bestellen bent u er zeker van dat het vuurwerk dat u wilt voor u klaarligt. Wilt u meer informatie over het vuurwerk of over onze werkwijze? Bel dan naar 0172-602203.

KIES JE VUURWERK

Ga je voor knal of siervuurwerk dit jaar? Bekijk ons assortiment en bestel op onze website of in onze showroom

BETAAL JE VUURWERK

Heb jij betaald? Mooi! Dan krijg jij van ons je reserveringsbewijs opgestuurd. (Tip: Bestel voor 25 december en ontvang 20% gratis vuurwerk)

VUURWERK OPHALEN

Dat mag op 29, 30 en 31 december. En dan natuurlijk wel wachten tot 31 december met afsteken!

One of a Kind

Te gekke 25 mm actie cake. Koop er 1 en de 2e krijg je gratis

Lumberjack

Het pronkstuk van afgelopen jaar van China Red is de Lumberjack.

HET WAS KNALLEN!

Wij zijn al weer druk bezig. Nog even geduld. Binnenkort is deze website volledig up-to-date voor het mooiste vuurwerk van 2023 

En wil je meer vuur in je werk?