kanon slagen

00 00 00 00

Kanonslagen kopen

U kunt kanonslagen kopen in allerlei verschillende varianten. Kanonslagen worden ook wel rotjes genoemd en zijn erg aantrekkelijk geprijsd. Een kanonslag is het meest populaire stuk vuurwerk in Ter Aar. Het is simpel en geeft snel resultaat. Na het afsteken en weggooien van een kanonslag spat deze uit elkaar en hoor je een harde knal.

Voordelig kanonslagen kopen bij de vuurwerkspecialist

Bij dB Vuurwerk bent u ervan verzekerd dat u scherp geprijsde kanonslagen zult kopen. Wanneer u kanonslagen koopt heeft u veel plezier voor weinig geld. Kanonslagen worden namelijk geleverd in sloffen van minimaal 100 stuks. U moet natuurlijk wel rekening houden met de veiligheid wanneer u kanonslagen afsteekt. Gebruik tijdens het afsteken van kanonslagen altijd een aansteeklont. Zo bent u er zeker van dat u uzelf niet verwondt.

Kanonslagen bestelt u bij dB Vuurwerk Ter Aar!

De beste kwaliteit kanonslagen bestelt u gemakkelijk online via onze webshop! Wij hebben naast kanonslagen ook ander vuurwerk voor elke vuurwerkliefhebber! Bestel nu en haal uw bestelling af op 28 tot en met 30 december in onze winkel. Bekijkt u het vuurwerk liever eerst even? Kom dan langs in onze gezellige showroom in Ter Aar! Heeft u nog vragen? Bel dan snel naar 0172-602203 en een van onze medewerkers staat u deskundig te woord.  

KRAAK DE KLUIS BIJ DB VUURWERK

Bestel jij je vuurwerk al? Dan kan het zomaar zijn dat je al een ticket krijgt voor de kluis.. maar nog heel even geduld voor de precieze spelregels en voorwaarden! Wij houden jullie op de hoogte en hebben er al enorm veel zin in!

Specialist in buitenplezier!

Vuurwerk is ook buitenplezier! Daarom verkopen wij al meer dan 75 jaar het mooiste vuurwerk om het nieuwe jaar in te knallen. Hierdoor zijn wij ondertussen uitgegroeid tot de grootste vuurwerkwinkel voor particulieren in het groene hart. En daar zijn wij trots op! Wij verwelkomen je graag in onze showroom in Ter Aar of op onze webshop.

HET WAS KNALLEN!

Wij zijn al weer druk bezig. Nog even geduld. Binnenkort is deze website volledig up-to-date voor het mooiste vuurwerk van 2023 

En wil je meer vuur in je werk?